top of page

Evenementen

Bij Kringgroep01 Antwerpen vzw koesteren we niet alleen de band tussen honden en hun eigenaren, maar we streven er ook naar om een hechte gemeenschap van gepassioneerde hondenliefhebbers te vormen. Onze voorbije evenementen hebben een speciale plaats in ons hart, en we zijn verheugd om met trots terug te blikken op de onvergetelijke momenten die we gezamenlijk hebben beleefd.

Of het nu ging om boeiende wedstrijden, leerzame workshops, of informele bijeenkomsten in de buitenlucht, elk evenement heeft bijgedragen aan het versterken van de banden binnen onze gemeenschap. Op deze pagina nodigen we je uit om met ons mee te reizen door de hoogtepunten van onze voorbije evenementen, waarbij je een glimp kunt opvangen van de bijzondere momenten die de geschiedenis van Kringgroep01 Antwerpen vzw hebben gevormd.

Blader door de foto's, lees de verslagen en herbeleef de levendige energie die onze hondenschool kenmerkt. Hoewel deze evenementen tot het verleden behoren, blijft de positieve impact voortduren in de herinneringen van onze gemeenschap. We kijken reikhalzend uit naar toekomstige evenementen waarin we samen nieuwe herinneringen kunnen creëren en onze liefde voor honden kunnen delen. Bedankt voor het delen van deze onvergetelijke reis met Kringgroep01 Antwerpen vzw!

DSC_3172_edited.jpg

BOP Wedstrijd

Onze laatste wedstrijd van het jaar is een feit geworden op zaterdag 11 november.

21 deelnemers met hun honden klaar om het beste te laten zien van wat ze kunnen. De zon scheen 's morgens, maar af en toe werden we toch geteisterd met een verloren regenbui. 

Maar onze gemoed werd er niet door aangetast! 

'S middags werden de buikjes gevuld met heerlijke vol-au-vent. 

Foto's kan je terugvinden op onze galerij pagina! Wil je een volledige set? Stuur ons dan even een mailtje. 

Resulaten zijn terug te vinden op de VVDH site. 

Halloweentocht

De dagen worden korter, maar daarom moet het niet saai worden! 

Op zatedag 28 oktober organiseerde de club een kleine halloween tocht, waarbij je kon kiezen om 2 of 4 km te gaan wandelen. 

Na de trainingen vertrokken we voor de tocht, en eenmaal terug bij aankomst op de club, stond de jenever al klaar om terug wat warmte in de koude ledematen te brengen. 

Natuurlijk was er ook pompoensoep, gehakballen in tomatensaus en chocomousse om de zware inspanning te verteren. 

We hebben ook fantastische kostuums gezien! De best verklede pakten de beker mee naar huis!

4CD6C35E-2290-4EA8-B739-96C3529F6B0A_1_105_c.jpeg
IMG20230805121923.jpg

Zomerspelen 2023

Zaterdag 05 augustus begon fris maar veelbelovend! 

De bestuursleden en vrijwilligers waren al vroeg in weer om alle voorbereidingen te treffen om er een topdag van te maken voor zowel onze leden, als hun vrienden en familie. 

We hebben wat zon gezien, wat wolken en zeker ook wat regen. Maar niets kon de sfeer en gegiechel verstommen. De magen werden gevuld met een overvloedige BBQ en afgetopt met banenen met chocolade. 

Kortom, een heerlijke dag voor mens en dier!

BOP Wedstrijd te KG24 Stenen

Zaterdag 14 april was onze Kringgroep present op de BOP wedstrijd georganiseerd door KG24 Stenen te Lichtaart. 

Met drie leden die deelnamen, veel supporters en uitstekend weer, kon de dag alvast niet meer stuk! 

Ook een hele dikke merci aan Kringgroep 24 voor de uitstekende ontvangst, organisatie en het hele lekkere eten!

WhatsApp Image 2023-04-15 at 14.56.14.jpeg
bottom of page